Kabadüz Başköy, Kabadüz Merkez ile Akgüney, Harami ve Gümüşköy mahallelerine ulaşım sağlayan güzergâhta gerçekleştirilen çalışmalar, bölge sakinlerinin yüzünü güldürdü. Yolun betonlanmasıyla özellikle yaz aylarında yaşanan toz sorununun da önemli ölçüde önüne geçildi.
“ARTIK YOLUMUZ ÇOK GÜZEL”
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kabadüz Akgüney Mahalle Muhtarı Sami Bayram ve mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.
Mahalle Muhtarı Sami Bayram ve vatandaşlar, yıllardır yol nedeniyle yaşadıkları sıkıntıların geride kaldığını belirterek, “Yollarımız önceden çok kötüydü. Tozdan büyük mağduriyet yaşıyorduk. Kapılarımızı açamıyor, dışarıya çamaşır asamıyorduk. Şimdi betonlanma çalışmaları tamamlandı ve çok güzel oldu. Yolumuz konfora kavuştu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe ve mahallelerde ulaşımı kolaylaştırmaya yönelik yol yatırımlarının program dahilinde sürdürüleceği bildirildi.
