1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

ÇEYREK FİNALDE TERLER DÖKÜLDÜ

Kültür 326
Yayınlama: 11 Mayıs 2023 Perşembe 18:09
“Münakaşa Değil Münazara” adıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen liseler arası ödüllü münazara yarışmasında çeyrek final heyecanı başladı.
ÇEYREK FİNALDE TERLER DÖKÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde “Münakaşa Değil Münazara” adıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen liseler arası ödüllü münazara yarışmasında çeyrek final heyecanı başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nda çeyrek finale kalma başarısı gösteren takımlar verilen konular üzerine yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor. Yoğun katılımla gerçekleşen yarışmanın çeyrek finalinde takımlar yarı finale kalmak için mücadele ediyor. Son 4’e kalacak takımların yapacağı yarı final müsabakalarının ardından 7 Haziran’da son 2 takım final yarışması gerçekleştirecek.