HABER: MELTEM TİRYAKİ
CHP Ordu Milletvekili Dr.Mustafa Adıgüzel yaptığı açıklamalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Seçimler yaklaşırken bölge halkının sorunlarına ve fındığın piyasa değerine değinen Adıgüzel sık sık mecliste yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmüyor. Fındığa şiir yazarak işi farklı bir boyuta taşıyan Adıgüzel, üreticisini fiyat konusunda memnun etmeyen fındığın artık hak ettiği değeri görmesini istiyor.
Fındık artık sanatsal bir boyut kazanarak hafızalara kazındı.Yörenin sorunlarını meclis kürsüsünden dile getiren Adıgüzel, fındık kanun teklifinden de bahsetti. Fındığı en çok konuşan milletvekili olduğunu söyleyen Adıgüzel, bu alanda somut çalışmaların yapılmasını istiyor. Fındığın kitabını yazdığını belirten ve kendisini şair yaptığını söyleyen Adıgüze,l fındık için yazmış olduğu şiirin mısralarını okudu.
Son olarak "Çatlasanız da patlasanız da fındık en az 4 dolar olacak. Bu yüzden işte bir oy Mustafa'ya bir oy Kemal'e oylar, Mustafa ve Kemal'e" dedi.
