BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERDEKİ ÖĞRENCİLER, KADIN GRUPLARI VE STK’LARA İLİNİ TANITIYOR
Sadece öğrencilerle yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bulunan kadın grupları ve STK’lara da kentini tanıma fırsatı sunuyor.
UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞIYORLAR
Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen geziler doğrultusunda öğrenciler ve diğer kafileler, rehber eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Taşbaşı Sanat Alanı, Rüsumat No:4 Müzesi, Yason Burnu, Hoynat Adası, Marinaport, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buluyor. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan kafileler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşıyor.
Şuana kadar 110 okuldan 11 bin 280 öğrencinin ve bunların yanı sıra kadın grupları ve STK’ların yararlandığı geziler belirlen program dahilinde devam ediyor.
