HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 16:51

WhatsApp'a yeni 7 özellik geldi

WhatsApp, kullanıcılarını şaşırtmaya ve hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor! Eylül ayında gelen yepyeni 7 özellikle uygulama daha da pratik hale geldi.
WhatsApp'a yeni 7 özellik geldi

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. İşte son güncellemelerle ilgili dikkat çeken başlıklar:

  1. Medya Görüntülerken Mesaj Yanıtlama Kolaylığı
    Artık bir fotoğraf veya video tam ekrandayken, mesajlara dönmek için uğraşmanıza gerek kalmadı! Medyayı izlerken hızlıca yanıt verebilir, böylece sohbetinize kesintisiz bir şekilde devam edebilirsiniz.

  2. Durumlara Beğeni Butonu Geldi
    WhatsApp, Durumlar bölümüne bir yenilik ekledi. Artık sadece bir duruma yanıt vermekle kalmayıp, beğen tuşu ile anında duygularınızı paylaşabilirsiniz. Bu özellik, tek bir dokunuşla karşı tarafa ulaşıyor.

  3. Durumları Önizleme Özelliği
    Ekranı kaydırmadan, kim ne paylaşmış kolayca görebileceğiniz bir özellik olan durum önizleme, şu anda yalnızca Android cihazlarda kullanılabiliyor. Bu sayede durum paylaşımlarını daha hızlı ve zahmetsizce takip etmeniz mümkün.

  4. Sesli Sohbetlerde Meta AI Desteği
    Meta’nın yapay zeka desteği, WhatsApp’ta sesli sohbetlerde de devreye girdi. Sorularınızı artık yazılı değil, sesli olarak da sorabileceksiniz. Ancak bu özellik, henüz Türkiye’de aktif değil.

  5. Grup Sohbetlerinde Arama Bağlantısı Oluşturma
    Eylül ayında test edilmeye başlanan bu yenilik ile grup sohbetlerinde arama bağlantısı oluşturmak mümkün. Kullanıcılar, kolayca gruptaki arkadaşlarıyla paylaşabilecekleri bir arama bağlantısı yaratabilecekler.

  6. Özel Kişi Listesi Oluşturma
    Favori kişilerin yanı sıra özel bir liste oluşturma seçeneği ile ana ekranınızda belirlediğiniz kişilere çok daha hızlı erişim sağlayabileceksiniz. En yakınlarınız artık bir tık uzağınızda!

  7. Durum Güncellemelerinde Etiketleme
    Yakında WhatsApp durumlarınızda arkadaşlarınızı etiketleyerek onlara atıfta bulunabileceksiniz. Bu yeni özellik, etkileşimlerinizi güçlendirmek için WhatsApp’ta da hayat buluyor.

WhatsApp, bu yeniliklerle kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor. Kullanıcılar, güncellemeler sayesinde daha kolay ve hızlı bir iletişim deneyimi yaşayacak. Yeni özellikler, iletişimde daha fazla etkileşim ve bağlantı sağlamak için tasarlandı.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : WhatsApp'a, yeni, 7, özellik, geldi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler