HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 11:47

ŞÜKRÜ BODUR ORDU’YA GELİYOR

52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, iki takımın birleşmesi konusunda bugün Ordu’ya gelecek.
ŞÜKRÜ BODUR ORDU’YA GELİYOR

52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, iki takımın birleşmesi konusunda bugün Ordu’ya gelecek.

10 Temmuz 2023 Pazartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi 52 Orduspor ile Orduspor 1967 takımlarının birleşme konusunda Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M.Hilmi Güler ile görüşecek olan başkan Bodur, görüşmeden çıkacak sonuca göre 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü yapılacak genel kurul öncesi yol haritasını çizecek.

Bu görüşme öncesi 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur ile Orduspor 1967 kulüp başkanı Adem Akça’nın bir araya gelmeleri bekleniyor. Bu görüşme öncesi Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M.Hilmi Güler ile Ünye 1957 Spor yönetimi görüşmelerde bulundu. Sonucun en geç yarın akşam saatlerinde netlik kazanması bekleniyor.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan 52 Orduspor kulüp başkanı Şükrü Bodur, “Bu şekliyle iki takımda önümüzdeki sezon küme düşer. Şartlar her geçen gün ağırlaşıyor. Ordu ilinin iki takımı kaldıramadığını gördük, taraftar ikiye ayrıldı. Tek bir takım üzerinde yoğunlaş ılırsa, güç birliği ile özlenen Orduspor adım adım üst liglere çıkar. Sonuçta kazanan Ordu futbolu olur diyen Başkan Bodur, bu anlamda herkese iş düştüğünü” söyledi.  




Anahtar Kelimeler : ŞÜKRÜ, BODUR, ORDU’YA, GELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler