HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Temmuz 2023 Pazar Saat: 19:55

ŞANLIURFASPOR'DA GÖREV ALACAK

Ordulu kaleci Antrenörü Mustafa Döngez, Şanlıurfaspor'da görev alacak.
ŞANLIURFASPOR'DA GÖREV ALACAK

Ordulu kaleci Antrenörü Mustafa Döngez, Şanlıurfaspor'da görev alacak.Ordulu yetenekli kaleci antrenörü Mustafa Döngez, Ordulu teknik direktör Ali Rıza Sinan Bayraktar'ın ekibinde Siirt İl Özel İdarespor'da görev yaptıktan sonra yeni sezonda Spor Toto 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor'da görev alacak.

Mustafa Döngez, Ordulu futbol camiasında yetişen ve alt lig takımlarının aradığı bir kaleci antrenörü olarak tanınıyor. Son dönemlerde ise tecrübeli teknik direktör Erkan Sözeri'nin ekibinin bir parçası olarak çalışmalarını sürdürüyordu. Döngez, Sözeri'nin anlaştığı takımlarda kaleci antrenörlüğü yapmaya devam etti.

Geçtiğimiz sezonda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'ne transfer olması beklenen Mustafa Döngez, sürpriz bir şekilde Siirt İl Özel İdarespor'da Ali Rıza Sinan Bayraktar ile çalışmaya devam etti. Ancak yeni sezonda Döngez, Şanlıurfaspor'un teknik ekibine katıldı ve Spor Toto 1.Lig'de görev yapacak.

Ordulu Mustafa Döngez'in Şanlıurfaspor'da görev alması, hem kendi kariyeri için önemli bir adım hem de Ordu futbolunun yeteneklerinin üst liglere taşınması açısından sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Döngez'in tecrübesi ve bilgisiyle Şanlıurfaspor'un kaleci performansına katkı sağlaması bekleniyor.




Anahtar Kelimeler : ŞANLIURFASPOR'DA, GÖREV, ALACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler