HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 16:10

YENİ İSİM PAPARA PARK

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Karadeniz ekibi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan yeni stadyumun ismini açıkladı.
YENİ İSİM PAPARA PARK

İki köklü markayı bir araya getiren anlaşma 2023-2024 sezonu ile başlayacak ve 5 yılı kapsayacak anlaşma ile birlikte stadyumun ismi “Papara Park” olarak değiştirildi.

Doğan: “Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşmasını gerçekleştirdik”

Olağanüstü kongre dönemindeki vaatlerinden en önemlisinin kulübü sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşturmak olduğunu hatırlatan Başkan Ertuğrul Doğan, “Bu uğurda göreve gelir gelmez başladığımız çalışmalarımız nihayet sonuçlanmaya başladı. Çok önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşması olarak tarihe geçen bu anlaşma hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda çok ciddi bir itici güç olacaktır. Daha önce Trabzonspor’a özel ön ödemeli kart projesiyle bir araya geldiğimiz Papara ile sonuçlandırdığımız reklam ve sponsorluk anlaşmamızın camiamız ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Kenci: “Trabzonspor’la olan ortaklığımızı bir adım ileri taşıdık”

Papara CEO’su Emre Kenci de yaptığı açıklamada, “Papara'nın ilk spor kulübü sponsorluğu olan Trabzonspor'la ilişkimiz, 2018'den bu yana sürüyor. Spor yatırımlarımızı Papara’nın lider konumuna yakışır şekilde genişletiyoruz. Ayrıntılarını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız bu kapsamlı sponsorluk anlaşmasıyla Trabzonspor’la olan ortaklığımızı bir adım ileri taşıyoruz” dedi.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : YENİ, İSİM, PAPARA, PARK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler