HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Haziran 2024 Salı Saat: 11:47

Yaz Spor Okulları Heyecanı Devam Ediyor

Fatsa ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları tanıtımları büyük bir heyecanla devam ediyor.
Yaz Spor Okulları Heyecanı Devam Ediyor

Fatsa ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları tanıtımları büyük bir heyecanla devam ediyor. Gençlerin sporla tanışmaları ve çeşitli spor branşlarını denemeleri amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikler, ilçede büyük ilgi görüyor.

Sporla Dolup Taşan Yaz

GSB Yaz Spor Okulları, gençlere yaz tatilini daha aktif ve verimli geçirme imkanı sunuyor. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm gibi pek çok spor dalında eğitim ve tanıtımlar yapılarak, gençlerin sporla iç içe olmaları sağlanıyor. Her yaş grubuna hitap eden programlar, çocukların yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor.

Mustafa Genç'ten Etkili Mesaj

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlediğimiz GSB Yaz Spor Okulları tanıtım etkinliklerine gençlerimizin gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor. Amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik ederek sağlıklı bir yaşam biçimi benimsemelerini sağlamak. Sporun birleştirici gücünden faydalanarak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi fiziksel ve zihinsel olarak en iyi şekilde yetiştirmeyi hedefliyoruz. Herkesi bu güzel etkinliklere katılmaya davet ediyoruz."

GSB Yaz Spor Okulları tanıtımları, yaz boyunca devam edecek ve daha fazla gencin spora kazandırılması için çeşitli etkinliklerle renklenecek. Ordu’nun 19 ilçesinde sporla dolu bir yaz gençleri bekliyor.

 




Anahtar Kelimeler : Yaz, Spor, Okulları, Heyecanı, Devam, Ediyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler