HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 12:12

Azra Ocak Avrupa Üçüncüsü

Ordulu genç yetenek Azra Ocak, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.
Azra Ocak Avrupa Üçüncüsü

Ordulu genç yetenek Azra Ocak, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. 23-30 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada, 54 kilogram kategorisinde mücadele eden milli sporcu, turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Milli Sporcusu Azra Ocak, Avrupa'nın en yetenekli sporcuları ile kıyasıya mücadele ederek, ülkemizi ve Ordu'yu gururlandırdı. Turnuvada sergilediği üstün performans ve azmi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ocak, elde ettiği bu başarı ile gelecekteki turnuvalar için de umut verdi.

Ordu İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç,"Ordulu milli sporcumuz Azra Ocak'ın, Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde düzenlenen Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda 54 kilogramda üçüncü olarak elde ettiği başarı bizleri gururlandırdı. Azra'nın bu başarısı, Ordu'nun spor alanındaki yükselen grafiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Azra, azmi ve disiplini ile gençlerimize örnek teşkil ediyor.

Bu büyük başarıda emeği geçen antrenörümüz Can Koçak'ı da tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarısı, antrenörlerimizin özverili çalışmaları sayesinde mümkün oluyor. Azra'nın başarılarının devamını diliyor, gelecek turnuvalarda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inanıyorum.

Ordu olarak genç sporcularımıza verdiğimiz destekler meyvelerini vermeye devam ediyor. Azra'nın bu başarısı, gençlerimize ilham kaynağı olacak ve daha birçok sporcumuzun uluslararası arenada başarılar elde etmesini sağlayacaktır. Azra'yı ve antrenörünü yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Azra, Ocak, Avrupa, Üçüncüsü

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler