HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 13:32

Düzoba Yayla Şenlikleri’nde Final

Geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri'nin son günü kıyasıya mücadelelere sahne olan başpehlivanlık müsabakalarının gerçekleştirilmesi ile son buldu.
Düzoba Yayla Şenlikleri’nde Final

Geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri'nin son günü kıyasıya mücadelelere sahne olan başpehlivanlık müsabakalarının gerçekleştirilmesi ile son buldu.

YAYLA DOLDU TAŞTI ŞENLİK BÜYÜK İLGİYE SAHNE OLDU

Bu yıl da tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yoğun bir katılımla gerçekleştirilen şenliğe, TBBM Milli Eğitim, Gençlik Spor ve Kültür Komisyon Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay Muharrem Aydın, Giresun İdare Mahkemesi Başkanı Suat Bice, Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, 23-24. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı Sefa Yüce, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu Kültür Ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş, İYİ Parti Kumru İlçe Başkanı Yasemin Tora, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı İbrahim Demir, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız, Korgan Önceki Dönem Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Çatalpınar Önceki Dönem Belediye Başkanı Ahmet Türe, çeşitli STK Temsilcileri ve iş insanları ve Karadeniz bölgesinin dört bir yanından vatandaşlar katılım sağladı.

21’i Başpehlivan toplam 356 güreşçinin katılımıyla kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapan 25. Kumru Düzoba Yayla Şenliği Yağlı Güreşleri Başpehlivanı, finalde rakibi Recep Kara'yı yenen Antalya Büyükşehir Belediyesi Sporcusu, Sinoplu Mustafa Taş oldu.  Kürsü sıralamasında 2. Recep Kara, 3. ise Erkan Taş ve Salih Dorum oldu.

25. Geleneksel Düzoba Yayla Şenlikleri'nde, Düzoba Yaylası Şenlik Ağası, geçmiş altı yılın da ağası olan Kumrulu İş İnsanı Adem Dartılmak oldu.




Anahtar Kelimeler : Düzoba, Yayla, Şenlikleri’nde, Final

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler