HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:38

BÜYÜKŞEHRİ’İN SPORCULARINDAN 10 MADALYA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sorucuya verdiği desteklerle Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları, farklı spor branşlarından madalyalar elde etmeye devam ediyor.
BÜYÜKŞEHRİ’İN SPORCULARINDAN 10 MADALYA

Bu kapsamda 1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen ve 77 ilden 6 bin 500 sporcunun katıldığı Türkiye Açık Kick Boks şampiyonasında Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Kick Boks takımı 2 Altın, 1 Gümüş ve 7 Bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazandı.

BAŞARILI SPORCULAR ORDU’NUN GURURU OLDU

Öte yandan Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Açık Kick Boks şampiyonasında dereceye giren sporcular ise şöyle oluştu.

Kadir Kaan Özdemir, Genç Erkekler Kick Light ve Genç Erkekler Point Fight kategorilerinde 84Kg.’da,  Arda Bıçakcı, Büyük Erkekler Light Contact 79 Kg. ’da Fırat Acar, Büyük Erkekler Light Contact 94Kg.’da, Hamza Berk Kılıçoğlu, Genç Erkekler Kick Light +94Kg.’da ve Genç Erkekler Point Fight +94Kg.’da Türkiye 3.sü oldu. Geçekleştirilen şampiyonada, Yaşar Efe Akçay, Büyük Erkekler Light Contact 63Kg.’da Türkiye 2’incisi, Eren Yağız Arnak, Genç Erkekler Kick Light ve Genç Erkekler Light Contact kategorilerinde +94Kg.’da 1. oldu. Son olarak Mustafa Eren Öztürk, Yıldız Erkekler Kick Light 52 Kg.’da Türkiye 3.sü olarak Ordu’ya döndüler. 

EREN YAĞIZ ARNAK, DÜNYA ŞAMİYONASINA KATILACAK

Şampiyonada elde edilen puan ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Kıck Boks sporcusu Eren Yağız Arnak, 23 Ağustos 1 Eylül 2024 tarihlerinde Macaristan da yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazandı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler