HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:54

Ordu'lu Judoculardan Avrupa'da Büyük Başarı

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı.
Ordu'lu Judoculardan Avrupa'da Büyük Başarı

AHMET FURKAN ÇETİN

20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Kocaeli ilinde Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Judo Yıldızlar Avrupa Kupası'nda Ordu'lu judocular büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Judo Birliği (EJU) tarihinde ilk kez düzenlenen ve ülkemizde başlayan Yıldızlar Avrupa Kupası'na 6 ülkeden toplam 156 yıldız sporcu katıldı.

66 kg kategorisinde Eren GENÇ üçüncü olurken, 57 kg kategorisinde Nilda YILDIZ da üçüncülük elde etti. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcularımızın bu büyük başarısı hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Ordu'lu genç sporcularımızın uluslararası arenada böyle önemli başarılar elde etmeleri bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eren ve Nilda'yı yürekten tebrik ediyorum. Onların azmi ve disiplini, diğer genç sporcularımıza da ilham verecektir. Gençlerimizin spor alanındaki bu tür başarıları, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarının bir göstergesidir. Onların yanında olmaya ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz."

Bu önemli turnuvada elde edilen başarılar, Ordu'nun genç yeteneklerinin uluslararası düzeyde ne kadar başarılı olabileceklerinin bir kanıtı oldu. Hem Eren GENÇ hem de Nilda YILDIZ, üstün performanslarıyla gelecek vaat eden sporcular olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ordu'nun genç judocuları, bu başarılarıyla hem şehri hem de Türkiye'yi gururlandırdı.




Anahtar Kelimeler : Ordulu, Judoculardan, Avrupada, Büyük, Başarı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler