HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 13:10

ORDU SPORCU EĞİTİM MERKEZİ TÜRKİYE İKİNCİSİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları U13 Kategorisinde 1 Altın,3 Bronz Madalya ve 2 beşincilik derecesi sonucunda takım halinde Türkiye İkincisi Oldu.
ORDU SPORCU EĞİTİM MERKEZİ TÜRKİYE İKİNCİSİ

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları U13 Kategorisinde 1 Altın,3 Bronz Madalya ve 2 beşincilik derecesi sonucunda takım halinde Türkiye İkincisi Oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan,  Ordu Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Baki Yürüker U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda  24-28 temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.

Şampiyonada Ordulu pehlivanlar önemli başarılar elde etti. Sıkletlerinde güreşen Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sporcularından Mustafa Balta 38 Kilogramda Türkiye Şampiyonu olurken, 30 Kilogramda Berat Göl, 62 Kilogramda Yakup Elçin ve 41 Kilogramda Muhammed Ali Yamanoğlu Türkiye Üçüncüsü olma başarısı gösterdiler. 34 Kilogramda Kadir Kırış, 88 Kilogramda Orçun Efe Eren Türkiye Beşincisi olarak şampiyonayı tamamladı.

U13 kategorisinde Türkiye İkincisi ORDU!

Baki Yürüker U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde topladığı 1 altın, 3 bronz ve 2 beşincilik derecesiyle 96 puanla takım sıralamasında Türkiye İkincisi oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, turnuvada elde edilen başarıyla ilgili olarak, "Genç sporcularımızın göstermiş olduğu üstün performans bizleri gururlandırdı. Bu başarı, ilimizde spora verilen önemin ve sporcularımıza sağlanan desteklerin bir göstergesidir. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Ordu, sporun her branşında başarılarını sürdürecektir," dedi.

MUHABİR: UMUT DEMİR




Anahtar Kelimeler : ORDU, SPORCU, EĞİTİM, MERKEZİ, TÜRKİYE, İKİNCİSİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler