HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 15:27

Ordu Gençlik ve Spor Masa Tenisi Takımı 3. Lige Yükseldi

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı 3. Lige Yükseldi.
Ordu Gençlik ve Spor Masa Tenisi Takımı 3. Lige Yükseldi

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Muğla Köyceğiz’de düzenlenen ve Türkiye genelinde büyük bir çekişmeye sahne olan TERFİ (3. Lige çıkma) müsabakalarında, 17 takım arasında beşinci olma başarısı göstererek adını 3. Lige yazdırdı. Takımın bu başarısı, hem kulüp yönetimini hem de Ordu halkını gururlandırdı.

Zorlu Rakiplerle Mücadele

Muğla Köyceğiz'de gerçekleşen müsabakalarda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 17 güçlü takım mücadele etti. Bu zorlu süreçte Ordu ekibi, rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyerek hem teknik hem de taktik anlamda ne kadar hazır olduklarını gösterdi. Turnuva boyunca centilmence geçen maçlarda takım oyuncuları, güçlü bir ekip ruhu ve dayanışma örneği sergileyerek beşinci sırayı almayı başardı.

Takımın Kıdemli Antrenörü Duygu Koç Altuntaş, turnuva öncesi yaptıkları hazırlıklarda hem teknik hem de psikolojik olarak en iyi seviyeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. "Bu süreçte sporcularımız, gösterdikleri azim ve kararlılıkla başarının anahtarını ellerinde tuttular. Takım olarak zorlu bir maratondan geçtik ve sonunda emeklerimizin karşılığını alarak 3. Lige yükselmenin gururunu yaşıyoruz, Önümüzdeki süreçte daha yoğun bir çalışma programı bizi bekliyor. Hedefimiz, burada da başarılı olmak ve genç sporcularımıza örnek teşkil edecek sonuçlar elde etmek," diyerek gelecekteki planlarına değindi.”dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, takımın başarısından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ordu’muzun genç sporcularının elde ettiği bu başarı, bizleri onurlandırdı. Bu başarı, onların ne kadar yetenekli ve çalışkan olduklarının bir kanıtıdır. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Onlara yeni ligde başarılar diliyorum. Gençlerimize verdiğimiz desteğin meyvelerini görmek, bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır." dedi.

Umut Demir




Anahtar Kelimeler : Ordu, Gençlik, ve, Spor, Masa, Tenisi, Takımı, 3., Lige, Yükseldi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler