HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Eylül 2024 Cuma Saat: 13:37

O SENE BU SENE!

52 Orduspor FK Yüksek Divan Kurulu, 12 Eylül 2024’te gerçekleştirdikleri ilk toplantıda, 2024-2025 sezonu için şampiyonluk hedeflerini vurguladı.
O SENE BU SENE!

Yapılan açıklamada "52 Orduspor FK Yüksek Divan Kurulu olarak, 12 Eylül 2024 tarihinde ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra her ay mutad toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz. 2024-2025 Futbol sezonunun öncelikle dostluk, kardeşlik ve Fair-Play'in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin yaşanmayacağı bir sezon olmasını diliyoruz.

Yeni futbol sezonunun ilk maçını geçtiğimiz hafta sonu deplasman da Osmaniyespor FK ile oynayarak 1-1 berabere tamamlamıştık. İkinci maçımızı 15 Eylül Pazar günü saat 19.00'da kendi saha ve seyircimiz önünde Bayburt Özel İdarespor ile oynayacağız. Tüm taraftarların bu önemli müsabakada takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerlerinde olmalarını istiyoruz. Ordu futbol ile anılan bir şehir, futbolun marka olduğu, futbol tutkunlarının yaşadığı şehir! İşte böylesine futbolu seven bir şehrin takımlarından 52 Orduspor 3.Ligde şampiyonluk yaşayıp, daha üst liglere çıkmayı fazlasıyla hak ediyor.

Son üç sezondur play-off kapılarından döndük. Şampiyon olmak için güçlü değil, en güçlü olmak gerekiyor. Ligin başında emin adımlarla yol almak ve hedefe doğru ilerlemek gerekiyor. Pek çok antrenörün çok iyi bildiği bir söz burada aklımızdan çıkmamalıdır. "Formda kalmak, forma girmekten daha kolaydır." Karakterli, başarıya aç, mücadeleci, takım oyunu oynayan bir ekibin, her an oynamaya hazır bir kulübenin ve tecrübeli isimlerle harmanlanmasıyla hedefe ulaşmak mümkün oluyor.

İnanıyoruz ki başta kulüp başkanımız Şükrü BODUR ve ekibi, teknik yönetim el-ele verip, taraftarlarımızın uzun yıllardır hasret kaldığı duyguları, şehrin beklediği hikayeyi yazacaktır. İnanıyoruz ki; O SENE BU SENE! Şampiyonluğa inanmış futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Her daim destekçileriyiz. Coşkuyla oynayan, seyir zevki yüksek futbol ve hedef odaklı centilmence mücadele eden bir takım istiyoruz. Uzun ve yorucu lig maratonunda yolun sonu şampiyonluk olsun!.." denildi

MUZAFFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : O, SENE, BU, SENE!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler