HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ekim 2024 Perşembe Saat: 15:42

Adrenalin Tutkunları Ünye Off-Road Yarışlarında Buluşuyor..

6 Ekim, Pazar günü Ünye’de gerçekleştirilecek 17. Karadeniz Off-Road Kupası yarışları öncesi bir toplantı düzenlendi.
Adrenalin Tutkunları Ünye Off-Road Yarışlarında Buluşuyor..

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Ünye Off-Road Yunus Emre Spor Kulübü tarafından Ünye Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin de katkıları ile organize edilen 17. Karadeniz Off-Road Kupası yarışları öncesi bir toplantı düzenlendi.

Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Ünye Yunus Emre Off- Road Spor Kulübü Başkanı Alper Argan; “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Karadeniz Off-Road Kupası 4. Ayağı yarışlarını 6 Ekim, Pazar günü yapacağız. Salı günü itibariyle yarış alanımız tamamlanmıştır. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun vermiş olduğu listeye göre 29 tane yarış aracı kayıt yaptırmıştır. Tabi bunun güzel yanı komşu ilçemiz Fatsa, Ordu ve tüm Türkiye’den gelen yarışçıların yanı sıra başka ülkelerden de yarışçılarımız kayıtlarını yaptırmışlardır” dedi.

Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak yerli ve milli askeri araçların tanıtımının da gerçekleştirileceği etkinliklere Ünye halkını ve tüm yarış severleri davet eden Başkan Argan, yarışlara katkı veren Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve sponsor firmalara teşekkür etti.

5 Ekim, Cumartesi günü, saat 15:30’da Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Seremonik Start ile başlayacak olan yarışlar nedeniyle meydanda Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından askeri teçhizat ve 4x4 araçların tanıtımı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tanıtım standı, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teknofest yarışlarında derece alan öğrenciler ve projelerinin tanıtımı, yerli ve milli tarım araçları sergisi gibi çeşitli faaliyetler de yapılacak.

8 Ekim, Pazar günü, saat 11:00’de Ordu Havaalanında başlayacak yarışları izleyecek konuklara da seslenen Başkan Argan, bölgede trafik sorunu yaşanmaması için konukların toplu taşıma araçlarını tercih etmesini ve alana giderken kendileri için birer kamp sandalyesi götürmelerini hatırlattı.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler