HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2024 Cuma Saat: 11:57

Sezer Huysuz Güven Tazeledi

Huysuz Yeniden Federasyon Başkanı yapılan Türkiye Judo Federasyonu seçimlerinde Ordulu eski Milli Judocu Sezer Huysuz, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.
Sezer Huysuz Güven Tazeledi

Genel kurul sonrası açıklama yapan Ordulu Huysuz, “Türk judosunun gelişmeşi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ordulu milli judocu Sezer Huysuz yeniden Türkiye Judo Federasyonu başkanı seçildi.Türkiye Judo Federasyonu 6'ncı Olağan Genel Kurulu ve 8'nci Mali Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlık seçimlerinin de yapıldığı genel kurul seçimlerinde Ordu Ulubey nüfusuna kayıtlı Sezer Huysuz, yeniden Türkiye Judo Federasyonu başkanı seçildi.

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen Genel kurulda mevcut başkan Sezer Huysuz ve eski milli judocu Hüseyin Özkan başkanlık için yarıştı. Seçimde toplamda 171 delegeden 163’ü oy kullandı. 137 oy alan Sezer Huysuz yeniden Türkiye Judo Federasyonu başkanı seçildi. Sezer Huysuz'un rakibi Hüseyin Özkan ise 26 oyda kaldı. Seçimde geçersiz oy ise çıkmadı.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim sonucunun judo camiasına hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Sezer Huysuz; “Türk judosuna hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan sonra, inşallah 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda madalya almak nasip olur hep beraber" dedi.Sezer Huysuz'un yeni yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor:"İsmail Lepiev, Elmas Kapıcı, Oğuzhan Sürmeli, Alper Ayan, Bülent Kanık, Cengiz Güler, Cem Erdöl, Fatih Cürebal, Fikret Yıldız, Bilal Savdert."

Muzaffer ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : Sezer, Huysuz, Güven, Tazeledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler