HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 17:00

Hüseyin Tavlı Beşiktaş'ı Ağırladı

Ünye Belediyesi, Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı Yetkililerini Ağırladı
Hüseyin Tavlı Beşiktaş'ı Ağırladı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yarın ilçede oynanacak Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi maçı öncesinde Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı yetkililerini belediyede ağırladı. Ziyarete, Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı İdari Direktörü Hasan Sarıgül, Teknik Sorumlu Mesut Kır ve takım kaptanı Başak Gündoğdu katıldı.

Başkan Tavlı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Yarın ilçemizde gerçekleşecek olan Ünye Kadın Futbol Kulübü-Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı karşılaşması öncesi takım yetkililerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı’nın değerli temsilcilerine ilçemize hoş geldiniz diyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Kadın Futbol Kulübü ve Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı arasındaki bu karşılaşmanın, kadın futbolunun gelişimine katkı sağlaması ve spor camiasını bir araya getirmesi bekleniyor. Maçın coşkulu bir atmosferde geçmesi ve ilçedeki futbolseverlerin yoğun ilgisiyle desteklenmesi hedefleniyor.

Bu tür etkinlikler, kadın sporunun desteklenmesi ve teşvik edilmesi açısından büyük önem taşıyor. Ünye, bu tür organizasyonlarla sporun yaygınlaşmasına ve kadın futbolunun daha görünür hale gelmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : Hüseyin, Tavlı, Beşiktaşı, Ağırladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler