HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ekim 2024 Pazar Saat: 18:37

41. Kocaeli Rallisi sona erdi..

41. Kocaeli Rallisi'nde, Toksport WRT ekibinden Buğra Banaz ve Gürol Onur Ahıskalı ikilisi birinci oldu.
41. Kocaeli Rallisi sona erdi..

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. yarışı olan 41. Kocaeli Rallisi'nde, Toksport WRT ekibinden Buğra Banaz ve Gürol Onur Ahıskalı ikilisi birinci oldu.

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda düzenlenen rallide 55 otomobil ve 110 sporcu, toplam uzunluğu 114,70 kilometre olan 9 toprak etapta mücadele etti.

Çekişmeli geçen yarışı Toksport WRT takımından Buğra Banaz ve Gürol Onur Ahıskalı ikilisi kazandı. İkinci sırayı Parkur Racing ekibinden Kerem Kazaz ve Corentin Silvestre'den oluşan ekip alırken, Toksport WRT takımından Volkan Işık ve Levent Gür ikilisi ise üçüncü oldu.

Yarışı genel klasmanda birinci tamamlayan pilot Buğra Banaz, ödül töreninde yaptığı konuşmada, bazı aksaklıklar yaşasalar da yarışın ilk gününü lider kapattıklarını belirterek, ikinci gün ise farklı stratejiyle mücadele ettiklerini anlattı.

Zorlu bir yarışı kazandıkları için mutlu olduğunu dile getiren başarılı pilot, bu sonuçla Eskişehir Rallisi'nden sonra ikinci kez yarış kazandıklarını kaydetti.

AA




Anahtar Kelimeler : 41., Kocaeli, Rallisi, sona, erdi, Buğra, Banaz, Gürol, Onur, Ahıskalı,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler