HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 10:14

Ordulu Hakem Galatasaray Maçında Görev Aldı

Ordu Amatör Lig’de Aybastıspor’un maçlarını da yöneten Ordulu beden eğitimi öğretmeni Samet Çavuş, İstanbul’da gerçekleşen Galatasaray-Alanyaspor karşılaşmasında yan hakem olarak görev aldı.
Ordulu Hakem Galatasaray Maçında Görev Aldı

Ordu Amatör Lig'de uzun yıllardır hakemlik yapan ve Aybastıspor maçlarında görev alan Ordulu beden eğitimi öğretmeni Samet Çavuş, Türkiye'nin en büyük futbol organizasyonlarından biri olan Süper Lig'de önemli bir karşılaşmada görev aldı. İstanbul’da oynanan Galatasaray-Alanyaspor mücadelesinde yan hakem olarak sahaya çıkan Çavuş, başarılı performansıyla dikkat çekti.

Fatsa'da beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Samet Çavuş, amatör liglerde kazandığı tecrübelerle profesyonel ligde de kendini gösterme fırsatı buldu. Rams Park'ta oynanan ve Galatasaray'ın 1-0 galip geldiği karşılaşmada yan hakem olarak sahaya çıkan Çavuş, bu performansıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından son yıllarda birçok önemli maçta görevlendirilmeye devam ediyor.

Ordulu hakemin gösterdiği başarılı yönetim, hem yerel liglerdeki yetenekli hakemlerin profesyonel seviyeye taşınabileceğinin bir örneği oldu hem de bölge insanı için büyük bir gurur kaynağı haline geldi.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Ordulu, Hakem, Galatasaray, Maçında, Görev, Aldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler