HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ekim 2024 Salı Saat: 13:14

Messi Kenan Yıldız'ı seçti

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, Adidas ile yaptığı özel işbirliğindeF50 Stellar Triumph kramponlarını giyecek 10 genç yeteneği duyurdu. Messi, Juventus'ta oynayan milli futbolcu Kenan Yıldız'ı da seçti.
Messi Kenan Yıldız'ı seçti

Dünya futbolunun efsanevi ismi Lionel Messi, kariyerine yeni bir boyut kazandırarak genç yetenekleri desteklemek amacıyla özel bir proje başlattı. Bu projede, Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız da yer alıyor.

37 yaşında olmasına rağmen futbol dünyasındaki etkisini sürdüren Messi, genç futbolculara fırsatlar sunarak onların kariyerlerini geliştirmeyi hedefliyor. Projeye dahil olan diğer genç yetenekler arasında Eliesse Ben Seghir, Lamine Yamal, Claudio Echeverri, Jaedyn Shaw, Antonio Nusa, Joel Ndala, Linda Caicedo, Vicky Lopez, Cavan Sullivan ve Assan Ouedraogo gibi isimler de bulunuyor.

Seçilen genç futbolcular, Messi’nin kramponlarını giyecek ve bu sayede kariyerlerinde önemli bir adım atma fırsatı bulacaklar. Bu girişim, genç yeteneklerin futbol kariyerlerinde bir sıçrama noktası oluşturma amacı taşırken, Messi’nin tecrübelerinden de faydalanma fırsatı sunuyor.

Messi’nin bu projeyle, genç futbolculara ilham vermek ve onlara gelecekteki kariyerlerinde destek olmak için attığı adım, spor dünyasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : Messi, Kenan, Yıldız'ı, seçti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler