HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 13:57

Galatasaray'ı derbiye kimin hazırlayacağı netleşti

Apandisiti patlayan ve acil ameliyata alınan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un Beşiktaş derbisinde saha kenarında olup olmayacağı merak konusu oldu.
Galatasaray'ı derbiye kimin hazırlayacağı netleşti

Galatasaray'ın Süper Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Pazartesi günü Beşiktaş'ı konuk edeceği dev derbi öncesinde teknik direktör Okan Buruk, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle sahaya çıkamayabilir. Apandisiti patlayan ve bu sebeple ameliyat edilen Buruk'un durumu belirsizliğini koruyor.

Okan Buruk'un bu rahatsızlığı nedeniyle takımı Beşiktaş maçına yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu hazırlayacak. Sabah Gazetesi'ne göre, Buruk'un durumu maç günü yapılacak kontrollerle netlik kazanacak ve son karar verilecek. Sağlık durumuna bağlı olarak Okan Buruk'un, Beşiktaş derbisinde saha kenarında olup olmayacağı kesinleşmiş değil, ancak Galatasaray’ın bu önemli maçta deneyimli teknik adamın rehberliğinden mahrum kalabileceği ihtimali göz önünde bulunduruluyor.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Duygu Baş Kurucu





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler