- 18:24 Reklam Kurulu'ndan 30,2 Milyon TL Ceza
- 18:04 DONACAĞIZ
- 18:00 Eğitimde Kar Tatili
- 17:55 Ordu’da Gençler Ragbi Heyecanı Başlıyor!
- 17:52 ''Bu sevgi karları eritir''
- 17:48 ETEM KİBAR PAYLAŞ
- 17:43 Ordu’da Sürpriz Kararı Vatandaşlar Sevdi!
- 17:44 ZİRAAT ODASI UYARDI
- 17:37 İGLO YAPTILAR
- 17:33 BİR KAPATMADA MESUDİYE KARAYOLUNA
- 17:28 Vatandaş Eğlendi, Onlar Çalıştı
- 17:24 BOZTEPE'YE KAR ENGELİ
- 17:17 Akran Zorbalığına Dikkat Çeken Kısa Film
- 17:08 Maydonoz Döner’e Kayyım Atandı
- 17:06 ULAŞ TEPE UMRE’YE GİTTİ
Fındık Fiyatı
“Bu Takımın En Büyük Gücü Birlikteliği”
Reis, Konyaspor deplasmanındaki performansın önemli olduğunu vurgulayarak, “Fiziksel anlamda güçlü bir rakibe karşı oynadık ve iyi bir mücadele verdik. Şimdi hızlı atağa çıkan ve kaliteli futbolculara sahip bir takımla karşılaşacağız. Galatasaray karşısında iyi bir performans sergilediler ve puan alabilirlerdi. Bizim de oyun tarzımızı en iyi şekilde sahaya yansıtıp daha agresif bir oyun sergilememiz gerekiyor” dedi.
Sezon sonu tahminleri hakkında konuşan Reis, “Şu an üçüncü sıradayız ama sezon sonunda ne olacağını kimse bilemez. Önemli olan bulunduğumuz konumu koruyabilmek ve her hafta sahada en iyi performansımızı koymak. Medyanın ne söylediği değil, bizim sahada ne yaptığımız önemli. Rize maçından 3 puan alarak zirve yarışında kalmayı umuyoruz” şeklinde konuştu.
Kart cezalısı oyuncuların durumu ile ilgili düşüncelerini paylaşan Reis, “Konya maçının ardından çok sert bir maç olmamasına rağmen 10 sarı kart çıktı ve iki oyuncumuz cezalı duruma düştü. Bola ve Marius önemli oyuncular ama takımımızın her bireyi sahaya çıktığında en iyisini vermeye hazır. Şans bulacak oyuncularımızın da en iyi performansı sergileyeceğine inanıyorum” dedi.
Reis, takımın başarısının sırrını ise “Başarımızın en büyük sebebi, biz büyük bir aileyiz. Futbolcularım birbirine güveniyor, sahada ve saha dışında destekliyorlar. Taktikler de önemli, ancak en büyük farkı yaratan şey sahadaki birliktelik ve kazanma isteğimiz. Sezon sonunda nerede olacağımızı bilemeyiz ama bu ruhu koruyabilirsek ligi iyi bir pozisyonda bitireceğimize inanıyorum” şeklinde ifade etti.