HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2024 Cuma Saat: 21:53

Anız Yangınında Vefat Edenler Defnediliyor

Mardin'deki anız yangınında ölen 11 kişiden 4 kişinin cenazesi defnedildi. Ekiplerin ve vatandaşların yoğun çalışması sonucu söndürülülen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği yangından 78 kişi etkilenmişti.
Anız Yangınında Vefat Edenler Defnediliyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Yücebağ Mahallesi'deki anız yangınında hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesine katıldı.


Diyarbakır ve Mardin'deki anız yangınında yaşamını yitiren Remzi Yılmaz (25), kardeşi Azat Yılmaz (23), Hasan Demir (38) ve Taliha Demir'in (59) cenazeleri yakınları tarafından Diyarbakır ve Şanlıurfa’dan alınarak ilçeye bağlı kırsal Yücebağ Mahallesi mezarlığına getirildi.


Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kiliç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ile cenazeye katıldı, ailelere başsağlığı diledi.


Burada kılınan cenaze namazının ardından 4 kişinin cenazeleri gözyaşları içerisinde toprağa verildi.


Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Köksalan Mahallesi'nde dün saat 22.15'te anız ile örtü yangını olarak başlayan ve rüzgarın şiddetiyle Yazçiçeği, Bağrık ve Ağaçsever mahallelerini etkileyen yangın, Mardin'in Mazıdağı ilçesi Yücebağ, Şenyuva ve Yetkinler mahalleleri istikametine doğru ilerlemiş, ekiplerin ve vatandaşların yoğun çalışması sonucu söndürülmüştü.


11 kişinin hayatını kaybettiği yangından 78 kişi etkilenmişti.


AA




Anahtar Kelimeler : Anız, Yangınında, Vefat, Edenler, Defnediliyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler