HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Haziran 2024 Cuma Saat: 16:20

ÇOCUKLARA YETENEK AŞILANACAK

Altınordu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan yaşamına dokunan projeleri teker teker hayata geçirmeye devam ediyor
ÇOCUKLARA YETENEK AŞILANACAK

Altınordu Belediyesi, bir ilke daha imza atıyor
ÇOCUKLARA YETENEK AŞILANACAK
Altınordu Belediyesi farklı çalışmalarla ilklere imza atmayı sürdürüyor. Kültür, sanat, eğitim ve teknolojiyle iç içe bir nesil yetiştirilmesi hedefini ortaya koyan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yaz tatilinde çocukların zamanlarını daha verimli geçirmesi amacıyla ‘Yaz Okulu’ uygulamasını başlattı.
Altınordu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan yaşamına dokunan projeleri teker teker hayata geçirmeye devam ediyor.Özellikle gelecek nesillerin kültür, sanat, eğitim ve teknoloji alanında becerilerinin arttırılmasına yönelik proje hazırlayan Altınordu Belediyesi, yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi ile Habitat Derneği işbirliğinde kentte ‘Yaz Okulu’ açılacak. Altınordu Belediyesi; Dijital Okuryazarlık, Çevrimiçi Güvenlik, Siber Zorbalık, Robotik Kodlama, Tasarım Odaklı Düşünme, İklim ve Çevre Farkındalığı, Yapay Zeka, 3 Boyutlu Tasarım, Finansal Bilinç, Olimpik Değerler, Yaratıcı Drama, Görsel Sanatlar, Zeka Oyunları ile Kutu Oyunları ve Atölyeler kurslarıyla çocuklara muhteşem bir yaz etkinliği sunmuş olacak.
Yaz Okulu’na başvurular, Altınordu Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan İhsan Gürdal Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’nde verilecek olan derslerin saati ise başvuruların tamamlanmasının ardından belirlenecek ve başvuru sahipleri aranarak bilgi verilecek.
TEMMUZ AYI BOYUNCA EĞİTİMLER VERİLECEK
Yaz Okulu etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, çocukların verimli bir yaz tatili geçirmelerini istediklerini belirterek, “Altınordu Belediyesi olarak bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk kez bu yaz döneminde uygulayacağımız Yaz Okulu çalışmalarımızla tasarımdan yapay zekaya, görsel sanatlardan yaratıcı dramaya farklı içeriklerdeki etkinliklerimizle 8-14 yaş arası kardeşlerim eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşayacak. Alanında uzman eğitmenlerle temmuz ayı boyunca hafta içi her gün eğitimlerimizi vereceğiz” dedi.




Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARA, YETENEK, AŞILANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler