HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2024 Salı Saat: 16:35

ORDULU AİLE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Edirne Keşan’da Feci Kaza: Üç Kişi Hayatını Kaybetti
ORDULU AİLE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU


Edirne’nin Keşan ilçesinde, Gelibolu yolunda meydana gelen trafik kazasında, buğday yüklü traktör römorkuna çarpan kamyonette bulunan üç Ordulu hayatını kaybederken, traktör sürücüsü de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu’nun Çaybaşı ilçesi Köklük Mahallesi’nden olan Mustafa Karayiğit yönetimindeki 52 ADS 569 plakalı kamyonet, Gelibolu istikametinden Keşan istikametine giderken önünde seyir halinde olan buğday yüklü römorka çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, feci kazada kamyonet sürücüsü Mustafa Karayiğit, oğlu Emir Karayiğit ve yeğeni Beytullah Karayiğit’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada traktör sürücüsü ise yaralandı.

Mustafa Karayiğit, oğlu Emir Karayiğit ve yeğeni Beytullah Karayiğit’in cenazeleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Hayatını kaybeden Mustafa Karayiğit’in, Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit’in amcasının oğlu olduğu öğrenildi. Edirne’den getirilecek cenazeler, Çaybaşı’nda son yolculuklarına uğurlanacak.

kaynak:ORDUDAHABER




Anahtar Kelimeler : ORDULU, AİLE, SEVENLERİNİ, YASA, BOĞDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler