HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 11:59

Emniyetin Narkoçelik-27 Başarısı: 396 Gözaltı

Ordu'da dahil olmak üzere 57 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-27" operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı.
Emniyetin Narkoçelik-27 Başarısı: 396 Gözaltı

Ordu'da dahil olmak üzere 57 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "NARKOÇELİK-27" operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı’nın koordinasyonunda düzenlenen operasyonda, toplam 1 ton 700 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ayrıca, 396 zehir taciri ve sokak satıcısı gözaltına alındı. Operasyona, 990 ekip ve 2 bin 475 personelin yanı sıra 8 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeği katıldı. Diyarbakır'dan İstanbul'a, Gaziantep'ten İzmir'e kadar birçok ilde gerçekleştirilen bu koordineli operasyon, ülke genelinde uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Emniyet yetkilileri, halkın desteğiyle gerçekleştirilen bu operasyonların, uyuşturucu tacirleri ve organize suç örgütleriyle kararlılıkla süreceğini vurguladı. Gözaltına alınan şahısların adli süreçlerinin başlatıldığı bildirildi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler