HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Temmuz 2024 Pazar Saat: 22:33

KONVOY DRİFTÇİLERİ

İstanbul Valisi Davut Gülden Sert Uyarı: Asker Uğurlama Konvoylarına Karşı Hem İdari Hem Adli Yaptırım İstanbul Valisi Davut Gül, asker uğurlama konvoyları nedeniyle trafik akışını engelleyenler hakkında sadece idari para cezası deği

İstanbul Valisi Davut Gül'den Sert Uyarı: Asker Uğurlama Konvoylarına Karşı Hem İdari Hem Adli Yaptırım

İstanbul Valisi Davut Gül, asker uğurlama konvoyları nedeniyle trafik akışını engelleyenler hakkında sadece idari para cezası değil, aynı zamanda adli süreç başlatılacağını açıkladı. Sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yapan Vali Gül, trafiği aksatarak insan hayatını riske atan ve bu davranışları video ile paylaşan kişilere karşı katı bir tutum sergileneceğini belirtti.

Vali Gül, paylaşımında, “Her ne sebeple olursa olsun, trafiği durdurarak insan hayatını tehlikeye atan ve bu saçma sapan hareketlerinin videosunu çeken herkes, sadece idari para cezası almakla yetinmeyecek. Aynı zamanda adli makamlara suç duyurusunda bulunacağız” dedi. Bu açıklama, trafiği olumsuz etkileyen davranışların hem güvenliği hem de toplumsal düzeni ciddi şekilde tehdit ettiğini vurguladı.

Vali Gül’ün bu açıklaması, İstanbul'da asker uğurlama konvoylarının trafik üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletmek amacıyla hukuk yoluyla daha etkili bir denetim sürecinin başlatılacağını işaret ediyor. Vali Gül'ün bu sert ve kararlı yaklaşımı, trafik güvenliğinin ve toplum düzeninin korunmasına yönelik güçlü bir adım olarak değerlendiriliyor.

hABER: MÜCAHİT GÜREL




Anahtar Kelimeler : KONVOY, DRİFT, ASKER UĞURLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler