HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı Saat: 16:27

Kaçakçılığa Büyük Darbe

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Organize Suç Örgütlerinin ilimizdeki faaliyetlerini tespit etmek amacıyla kapsamlı analizler gerçekleştirdi.
Kaçakçılığa Büyük Darbe

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Organize Suç Örgütlerinin ilimizdeki faaliyetlerini tespit etmek amacıyla kapsamlı analizler gerçekleştirdi. Bu çalışmalar neticesinde:

Şüpheli A.O. (18) ve Y.G. (20) ilimize eylem yapmak amacıyla gelirken, Şüpheli S.E. (23) ise Samsun'da yakalandı.

Şüphelilerin işyeri, ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda aşağıdaki malzemeler ele geçirildi: 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 79 adet 9x19 mm fişek, 2 adet şapka, 5 adet yüz maskesi, 2 adet siyah eldiven Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Ünye ilçesinde bir işyerinin kurşunlanmasıyla ilgili yapılan çalışmalarda: Eylemi gerçekleştiren M.B.Ç. (21) ve eyleme yardım eden M.B.S. (28) ile B.Ö. (24) yakalandı.

Araçta bulunan E.C.Ç. (22) isimli şüpheli de yakalandı.

Şüphelilerin kaldığı ikamette yapılan aramada: 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 45 adet 9x19 mm fişek, 2 kök ekilmiş kenevir, 177 adet Extasy hap E.C.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 26 Temmuz 2024 tarihinde adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, para sahteciliği ile ilgili olarak E.K. (37) isimli şüphelinin markete verdiği 3 adet 100 TL ve 2 adet 50 TL sahte para ele geçirildi.

Şüpheli hakkında para sahteciliği suçundan adli tahkikat başlatıldı.




Anahtar Kelimeler : Kaçakçılığa, Büyük, Darbe

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler