HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 10:39

Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmadı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, 5-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla ilgili bilgi verdi.
Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmadı

Bu süreçte gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi ve şüpheliler hakkında adli işlemler yapıldı.

05/08/2024 tarihinde durdurulan bir araçta bulunan 2 kişinin üzerinde 36 gram metamfetamin bulundu. Bu kişilerden biri uyuşturucu madde ticareti ve kullanmaktan tutuklanırken, diğeri hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Aynı tarihte, 2 kişi uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işleme tabi tutuldu.

Yine 05/08/2024 tarihinde, bir şüphelinin üzerinden 1,90 gram esrar ele geçirildi ve kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Kumru İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından aynı tarihte durdurulan bir kişinin üzerinden 20,60 gram esrar bulundu. Bu kişi hakkında uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı ancak kişi serbest bırakıldı.

06/08/2024 tarihinde bir şüphelinin üzerinden 4,38 gram metamfetamin ve 1 gram eroin ele geçirildi, bu kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.

08/08/2024 tarihinde durdurulan bir araçta 2 kişinin üzerinden ve araçta 3 gram skank bulundu ve her iki kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Aynı gün durdurulan başka bir araçta 2,57 gram metamfetamin ve 63 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Bu kişi hakkında uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı ve adli kontrol kararı verildi.

09/08/2024 tarihinde 2 kişinin üzerinde 131 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerden biri uyuşturucu madde ticaretinden tutuklanırken, diğeri uyuşturucu madde kullanmaktan işlem gördü.

MEHMET EMİN DANIŞ




Anahtar Kelimeler : Uyuşturucu, Tacirlerine, Göz, Açtırılmadı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler