HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 08:44

Kaçakçılığa Büyük Darbe

Kaçak tütün ve emtia ürünlerine yönelik sürdürülen titiz çalışmalar sonucunda, 4 iş yerinde eş zamanlı arama yapıldı.
Kaçakçılığa Büyük Darbe

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatsa ve Altınordu ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla kaçakçılığa büyük darbeler vurdu.

Fatsa ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerinin Kaçak Tütün ve Emtia ürünlerine yönelik yürüttüğü çalışmalar neticesinde 4 işyerinde yapılan aramalarda yaklaşık piyasa değeri 220.000 TL olan; 49 adet cep telefonu ekranı, 62 adet cep telefonu aksesuarı, 7.200 adet bandrolsüz boş makaron, 6.400 adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 11 adet elektronik sigara ele geçirildi. Bu operasyon kapsamında 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Altınordu ilçesinde ise 16 Ağustos 2024 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaçak Tütün ürünlerine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda 2 işyerinde arama yapıldı. Aramalarda, yaklaşık piyasa değeri 50.000 TL olan 6.200 adet bandrolsüz boş makaron, 1.400 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 104 adet puro, 15 adet elektronik sigara likidi, 1 adet elektronik sigara, 49 adet mükerrer bandrollü tütün ve 3 kg açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Bu operasyon kapsamında da 4 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli tahkikat başlatıldı.




Anahtar Kelimeler : 220, Bin, TL’lik, Kaçak, Ürün, Ele, Geçirildi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler