HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 09:02

Trafik Denetimleri Sıkılaştı

Ordu’da son bir haftada meydana gelen 36 yaralamalı trafik kazasında 60 kişi yaralandı, bu durum yetkilileri harekete geçirdi.
Trafik Denetimleri Sıkılaştı

 Ordu’da son bir haftada meydana gelen 36 yaralamalı trafik kazasında 60 kişi yaralandı, bu durum yetkilileri harekete geçirdi. 12-18 Ağustos tarihleri arasında yaşanan bu kazalar sonrasında Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimlerini artırarak geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde çarpıcı sonuçlar elde edildi. 48 sürücü alkollü araç kullanırken yakalanırken, 44 sürücü modifiye araçlarıyla trafiğe çıktı. Drift yapan, hatalı şerit değiştiren, kırmızı ışık ihlali yapan ve hız sınırını aşan sürücüler de cezadan kaçamadı. Ayrıca, seyir halinde cep telefonu kullanan, emniyet kemeri takmayan ve kask takmayan sürücülere yönelik de ciddi yaptırımlar uygulandı.

Toplamda 15.517 araç kontrol edilirken, 3.088 sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'na aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle işlem yapıldı. Denetimlerin sonunda 25 araç trafikten men edilirken, 48 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz kararlılıkla, yoğun, etkili ve sürekli olarak devam edecektir" denildi.

 




Anahtar Kelimeler : Trafik, Denetimleri, Sıkılaştı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler