HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 09:30

Faturası yüksek gelenler dikkat!

Son dönemde elektrik ve doğal gaz faturalarına yapılan yüzde 38'lik zamların ardından, vatandaşlar fatura desteği arayışına girdi. Bu kapsamda, Garanti BBVA devreye girerek müşterilerine fatura desteği sunacağını açıkladı.
Faturası yüksek gelenler dikkat!

Banka, fatura ödemelerini otomatik talimatlarla gerçekleştiren müşterilerine 500 TL'ye kadar bonus desteği verecek.

Ağustos ayında elektrik fiyatlarına yapılan yüzde 38'lik zam, kısa süre sonra doğal gaz fiyatlarına da aynı oranda yansıdı. Bu durum, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başlayınca, birçok kişi fatura desteği sağlamak için çeşitli kurum ve kuruluşlara yöneldi.

Garanti BBVA, müşterilerine özel yeni bir kampanya başlatarak, Bonus bireysel kredi kartlarıyla verilen otomatik fatura talimatlarına destek sunuyor. Kampanya kapsamında, 2 yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 125 TL, 4 talimat verenlere 250 TL, 6 talimat verenlere ise toplam 500 TL bonus destek sağlanacak. Müşteriler, kampanya kapsamında en fazla 500 TL bonus kazanabilecek.

Kampanya detaylarına göre:

Birden fazla karttan verilen otomatik fatura talimatları arasında en yüksek bonus, en fazla kazanan karta aktarılacak.

Kazanılan bonusun geri alınmaması için, 1 Mart 2025'e kadar belirlenen fatura talimatı adedinin kredi kartına tanımlı olması ve en az üç defa tahsilat yapılması gerekecek. Bu şartlar sağlanmazsa, bonus 2 Mart 2025'te geri alınacak.

Kampanya Kapsamı:

Bonus, Bonus American Express, Money Bonus, Bonus Genç, Bonus Flexi ve Flexi kredi kartlarıyla verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanya dahilinde olacak.

İptal edilen ve yeniden tanımlanan talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek.

Garanti BBVA'nın bu kampanyası, artan enerji maliyetlerine karşı vatandaşlara bir nebze olsun rahatlama sağlamayı hedefliyor.

Umut Demir




Anahtar Kelimeler : Faturası, yüksek, gelenler, dikkat!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler