HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 12:10

Fatsa TSO Başkanı Karataş'tan Sert Tepki!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, kahverengi kokarcanın Dilan-Engin Polat çifti kadar haber olmamasına tepki gösterdi.
Fatsa TSO Başkanı Karataş'tan Sert Tepki!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tahliye edilmesine yönelik tepkisini ilginç bir şekilde dile getirdi. Polat çiftinin serbest bırakılmasının ardından sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yankı uyandırdığı, pek çok ünlü ve siyasetçinin de konuya ilişkin görüşlerini paylaştığı gözlemlendi.

Ancak Tayfun Karataş, tahliye kararının medyada bu denli öne çıkmasını, fındık üreticilerini ve tarımı doğrudan etkileyen kokarca zararlısının medya tarafından yeterince gündeme getirilmemesiyle karşılaştırdı. Karataş, kokarca zararlısının, Karadeniz Bölgesi'nde fındık başta olmak üzere tarım ürünlerine verdiği zararların ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, bu konunun haber sitelerinde yeterince yer bulmadığını ifade etti.

Başkan Karataş’ın açıklamalarında, "8 milyon vatandaşı ilgilendiren ve Karadeniz bölgemizde fındık ile birlikte diğer tarım ürünlerini bitirme noktasına getiren kokarca; bir sosyal medya fenomeni şahsın serbest bırakılması kadar haber sitelerinde yer bulamadı… Yazık… (Şahsın ismini yazarak reklamını yapmak istemedim, anlayan anladı)" şeklinde ifadeler kullanıldı. Bu açıklama, kokarca zararlısının tarım sektörü üzerindeki etkilerine dikkat çekmek ve medyanın haber tercihlerini eleştirmek amacı taşıyor.

Muzaffer Şensoy




Anahtar Kelimeler : Fatsa, TSO, Başkanı, Karataş'tan, Sert, Tepki!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler