HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Eylül 2024 Perşembe Saat: 12:21

19 Gram Madde Ele Geçirildi

Ordu'da uyuşturucuyla mücadele kararlılıkla devam ediyor.
19 Gram Madde Ele Geçirildi

Son bir haftada gerçekleştirilen 8 narkotik operasyonunda, 8 şüpheli yakalandı ve toplam 19 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü faaliyetler detaylandırıldı. Açıklamada, aşağıdaki bilgilere yer verildi:

04/09/2024 tarihinde, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda bir şüpheliye uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.

Aynı gün, şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram metamfetamin ele geçirildi ve şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yine 04/09/2024 tarihinde, başka bir şüphelinin üzerinde 1 gram metamfetamin bulundu ve şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

04/09/2024 tarihinde, Çamaş İlçe Emniyet Amirliği tarafından durdurulan bir şahsın üzerinde 1 gram esrar ele geçirildi ve adli işlem başlatıldı.

05/09/2024 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerinde 12 gram metamfetamin ele geçirildi ve her iki şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

06/09/2024 tarihinde, başka bir araçta yapılan aramada 2 gram metamfetamin bulundu ve şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

07/09/2024 tarihinde, Korgan İlçe Emniyet Amirliği tarafından bir şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde operasyonlarına hız kesmeden devam edeceğini ve toplum sağlığını korumak için tüm önlemleri alacağını vurguladı.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : 19, Gram, Madde, Ele, Geçirildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler