HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 16:11

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır, görevi sırasında şehit oldu.
CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında motosikletin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır için Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.Törende, şehidin özgeçmişi okundu ve dualar edildi. Katılımcılar, şehidin ruhuna Fatiha okudu ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

BABA OCAĞI BAYRAKLARLA DONATILDI

Çavuş Mehmet Fatih Çangır'ın şehadet haberi, Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Şehit İlhan Aras Caddesi üzerinde yaşayan babası Turgut ile annesi Asiye Çangır'a verildi. Şehidin baba evine ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.

Öte yandan, 3 erkek kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehit Mehmet Fatih Çangır'ın sözlendiği ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Ayrıca Çangır'ın görev yaptığı Ordu'da evlilik için evine eşyalarını da yerleştirdiği öğrenildi.

TÖRENİN ARDINDAN MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Şehit Çangır'ın naaşı, Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törenin ardından Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan askeri kargo uçağı ile memleketi Sakarya'ya gönderildi. Şehidin cenazesi yarın Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından askeri törenle Akyazı'da son yolculuğuna uğurlanacak.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : CENAZE, TÖRENİ, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler