HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 13:45

YÜZÜNCÜ YILA YAKIŞAN MUHTEŞEM KONSER

Altınordu Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya teşrifinin 100’üncü yılı anısına konser düzenledi.
YÜZÜNCÜ YILA YAKIŞAN MUHTEŞEM KONSER

 Ordulu usta sanatçı Tuncer Tercan’ın sahne aldığı konser, müzikseverleri adeta büyüledi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Altınordu Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya teşrifinin 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlediği etkinliklerini muhteşem bir konserle taçlandırdı. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Ordulu usta sanatçı Tuncer Tercan’ın sahne aldığı konsere; Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz ve çok sayıda müziksever katıldı. Yaklaşık 2 saat süren konserde salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatıldı. Birbirinden güzel türkü ve şarkılarla hem duygulandıran hem coşturan usta sanatçı, konserin sonunda ayakta alkışlandı. 

Konserin sonunda sahneye çıkan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz, yaptığı konuşmada; milli ve manevi günlerin büyük bir coşkuyla kutlamaya devam edileceğini söyledi. Akdeniz, konuşmasının ardından Tuncer Tercan’a çiçek takdiminde bulundu.

TERCAN: BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GECEYDİ

Konserin ardından etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan usta sanatçı Tuncer Tercan, “Altınordu Belediyesi, milletimiz için çok önemli günlere sahip çıkması çok değerli ve çok önemli. Böyle bir etkinlikte sanatçı olarak beni davet etmeleri beni çok mutlu etti. Sayın Ulaş Tepe’nin zarif kimliğinde bütün Altınordu Belediyesine çok teşekkür ederim. Benim için çok kıymetli ve özel bir geceydi. Ben Ordu türkülerinin mirasçısıyım. Dolayısıyla Ordulularla türkü söylemek benim için çok kıymetliydi” dedi.

 CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : YÜZÜNCÜ, YILA, YAKIŞAN, MUHTEŞEM, KONSER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler