HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 09:15

Kaçak Parfüm ve Elektronik Ürün Operasyonu

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Ekiplerinden Kaçakçılık Operasyonu: Parfüm, Elektronik Ürünler ve Tütün Mamulleri Ele Geçirildi
Kaçak Parfüm ve Elektronik Ürün Operasyonu

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eylül ayında gerçekleştirilen üç farklı operasyonda kaçak emtia ve tütün ürünlerine el konuldu.

KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan risk analiz çalışmaları sonucu, kaçak emtia ürünlerine yönelik düzenlenen operasyonda 15 adet gümrük kaçağı parfüm, 4 adet gümrük kaçağı iPhone kulaklık ve 3 adet gümrük kaçağı Apple Watch ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na (SKM) muhalefetten adli tahkikat başlatıldı.

Altınordu ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, 1000 adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 10 kg açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Bu olayda bir şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten adli soruşturma yürütüldü.

KOM ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamulleri üzerine Fatsa ilçesinde iki ayrı kargo gönderisinde yapılan incelemede piyasa değeri yaklaşık 80.000 TL olan 180 kg açık kıyılmış tütüne el koydu. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaçakçılıkla mücadele çalışmaları devam ederken, KOM ekipleri de şüpheliler hakkında yürütülen soruşturmaları titizlikle sürdürüyor.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Kaçak, Parfüm, ve, Elektronik, Ürün, Operasyonu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler