HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 09:18

Ordu'da Uyuşturucu Operasyonları

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele kapsamında 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla birçok kişiyi gözaltına aldı.
Ordu'da Uyuşturucu Operasyonları

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla ilgili çok sayıda adli işlem yapıldı.

İşte operasyonların detayları:

16 Eylül 2024: Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada 2 gram Metamfetamin maddesi ele geçirdi. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

Aynı gün, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir araçta bulunan 4 kişinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda 1 gram Metamfetamin ve 14 gram Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem yapıldı.

17 Eylül 2024: Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta bulunan 3 kişinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda 2 gram Esrar maddesi buldu. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

19 Eylül 2024: Gölköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta bulunan 2 kişinin üzerinde yapılan aramalarda 1 gram Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem uygulandı.

20 Eylül 2024: Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 3 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı nedeniyle adli işlem başlattı.

Aynı gün gerçekleşen bir başka operasyonda, şüpheli bir aracın durdurulmasıyla yapılan aramalarda bir şahsın üzerinde 53 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti ve kullanmaktan işlem yapıldı. Mahkemeye sevk edilen şahıs, uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelesini kararlılıkla sürdürürken, kentte güvenlik önlemlerini artırmayı hedefliyor.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Ordu'da, Uyuşturucu, Operasyonları

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler