HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 15:21

ÖĞRENCİ KAZADAN SONRA MÜCADELEYİ KAYBETTİ.

ÜNYE'DE YAŞANAN KAZADA YARALANAN ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ
ÖĞRENCİ KAZADAN SONRA MÜCADELEYİ KAYBETTİ.

Ünye’de 20 Eylül’de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 14 yaşındaki Kaan Alparslan, tedavi gördüğü Ünye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay, Ünye Liseler Mahallesi Değirmenyolu Sokak üzerinde, Fırat S. yönetimindeki 55 ABM 150 plakalı hafif ticari araç ile Baran Azaklı'nın kullandığı 60 KS 996 plakalı motosikletin çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada motosiklet sürücüsü Baran Azaklı hafif yaralanırken, motosikletin yolcu koltuğunda bulunan ve çarpışmanın etkisiyle aracın camına fırlayan Kaan Alparslan ağır yaralanmıştı. Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan 14 yaşındaki genç, bir haftayı aşkın süre içinde hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencimiz Kaan Alparslan vefat etmiştir. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz," diyerek acı haberi duyurdu.

Kaan Alparslan, bugün Ünye’de toprağa verilecek. Sevenleri ve ailesi, genç yaşta hayata veda eden Alparslan’ın kaybı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler