HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 22:56

SAMSUN'A YENİ OTOBÜSLER...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit DOĞAN Samsun'da ulaşım probleminin çözümüne önemli ölçüde katkı sunacak yeni otobüslerin Samsun'a gelmeye hazır olduklarını açıkladı.

Yolcu sayısının yoğun olduğu ekspress hatlarda kullanılmak üzere 10 adet yeni otobüs aldıklarını belirten Başkan Halit DOĞAN şu bilgileri verdi...

"Yeni aldığımız otobüslerimiz Samsun’umuza gelmek üzere hazırlanıyor! 

Son aldığımız ve yolcularımızın yoğun olduğu ekspres hatlarda hizmet verecek 10 yeni körüklü, 18 m uzunluğundaki otobüslerimiz, şehrimize ulaşmak için gün sayıyor. Bu yeni otobüsler, modern tasarımları ve yüksek kapasiteleri ile yolcularımıza daha konforlu ve hızlı bir seyahat deneyimi sunacak.

Ulaşım altyapımızı güçlendirmek ve şehir içi trafiği rahatlatmak adına sürekli çalışıyoruz. Yeni otobüslerimiz, hem çevre dostu motorlarıyla hem de geniş iç hacimleriyle şehir içi ulaşımda önemli bir yenilik getirecek.

Samsun'da ulaşımın hızını ve konforunu artırmak için attığımız bu adımlar, gelecekte daha da genişleyecek projelerimizin sadece başlangıcı. Herkes için daha erişilebilir bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla, yolcu memnuniyetini ön planda tutarak çalışmaya devam edeceğiz.

Samsun halkına hayırlı olsun!"





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler