HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Ekim 2024 Perşembe Saat: 16:28

Ordu Emniyeti'nden Farkındalık Eğitimi

Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden Öğrencilere Siber Güvenlik Semineri düzenlendi
Ordu Emniyeti'nden Farkındalık Eğitimi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, siber suçların önlenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla düzenlediği SİBERAY programı çerçevesinde önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

24-26 Eylül tarihlerinde Ordu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen oryantasyon programında, ilimizde öğrenim görecek olan 2572 yeni öğrenciye yönelik farkındalık seminerleri düzenlendi.

Seminerlerde, öğrencilere güvenli ve bilinçli internet kullanımı, dolandırıcılık, yasa dışı bahis, siber suçlar ve teknoloji bağımlılığı gibi konularda kapsamlı bilgi verildi. Bu eğitimlerin amacı, öğrencilerin siber suçlara karşı daha bilinçli hale gelmelerini sağlamak ve güvenli internet alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olmaktı.

Siber suçlarla mücadele konusunda yapılan bu eğitimlerin, gençlerin dijital dünyada daha güvende olmalarını sağlamak adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere yönelik bu tür farkındalık faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

Bu etkinlik, Ordu’daki gençlerin siber suçlara karşı duyarlılıklarını artırmayı hedefliyor ve siber güvenlik konusundaki bilinci geliştirmeyi amaçlıyor.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Ordu, Emniyeti'nden, Farkındalık, Eğitimi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler