HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 17:07

DURDURULDU !

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel: "Perşembe Yaylası'na Giremezsiniz, Bu Bir Vatan Savunmasıdır" dedi
DURDURULDU !

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu İdare Mahkemesi'nin Perşembe Yaylası'ndaki hukuksuz faaliyetlere ilişkin yürütmeyi durdurma kararı aldığını duyurdu. Adıgüzel, yaptığı açıklamada, bu kararın, hukuksuzluğa karşı verdikleri mücadelenin bir zaferi olduğunu belirtti.

Adıgüzel, mahkemenin kararında, Mera Komisyonu’nun uygunsuz kararları ve ÇED izninin alınmaması gibi gerekçelerin etkili olduğunu ifade etti. “Buraya yapılan iş hukuksuz, kaçak ve gerekli izinler alınmamış. Faaliyetin derhal durdurulmasını istedik. Ordu İdare Mahkemesi de bu gerekçelerle yürütmeyi durdurma kararı aldı” dedi.

Sürecin henüz sona ermediğine dikkat çeken Adıgüzel, istinaf ve Yargıtay süreçlerinin bulunduğunu hatırlatarak, “Biz aynı titizlik ve heyecanla süreci takip etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca, 13 Ekim’de yapılması planlanan mitingin iptal edilmediğini, bu etkinliği bir şenliğe dönüştüreceklerini belirten Adıgüzel, Perşembe Yaylası’nın vatanın bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Bu da bir vatan savunması. Bizim cesedimizi çiğnemeden Perşembe Yaylası’na giremezsiniz” ifadelerini kullandı.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : DURDURULDU, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler