HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 12:12

Dolandırıcılık Olayına Karıştığını İtiraf Etti

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde üniversite öğrencisi F.A., “Tecavüze uğradım, tehdit ediliyorum” diyerek yardım istemişti. Olayın aslı bambaşka çıktı!
Dolandırıcılık Olayına Karıştığını İtiraf Etti

Cinsel istismar, alıkonulma, şantaj ve tehdit iddialarıyla sosyal medyada gündem olan kız öğrencinin verdiği ifade şok etti. 

 Sosyal medya üzerinden cinsel istismara uğradığını iddia eden üniversite öğrencisi F.A.'nın ifadesi psikolog eşliğinde alındı. Genç kızın cinsel istismar, alıkonulma ve şantaj iddialarının gerçeği yansıtmadığı, dolandırıcılık olayı nedeniyle şikayette bulunduğunu açıkladı.

Üniversite öğrencisi F.A.'nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda anlattıkları gören herkesi dehşete düşürmüştü. Paylaştığı videoda, 1 yıl önce tanışarak arkadaş olduğu 2 erkek tarafından cinsel istismara uğradığını, çekilen video görüntüleriyle tehdit edildiğini anlattıktan sonra psikolog eşliğinde ifadesi alınan genç kızın yalan söylediği ortaya çıktı.

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAMAMIŞ

Genç kızın savcılıkta verdiği ifadesinde, iradesinin fesada uğratılmak suretiyle bir kısım kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık yaptırıldığını ve bu işlem karşılığında bir miktar para aldığını, bu olaydan dolayı sosyal medya üzerinden zikrettiği kişilerden şikayetçi olduğunu, ancak diğer suçlamaların cinsel istismar, alıkonulma, şantaj ve tehdit iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylediği öğrenildi. Genç kızın ifadesinde, uğradığı mağduriyetin boyutunu anlatabilmek için ilgililerin dikkatini çekmek amacıyla sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptığını belirttiği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Öte yandan F.A. hakkında "gerçeğe aykırı bilgiyi kamuoyu ile paylaşması nedeniyle iftira ve suç uydurma" suçlarından dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken, dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak olayın aydınlatılması için ifadede adı geçen kişilerle ilgi olarak ayrı bir tahkikat başlatıldığı öğrenildi

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler