HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 12:57

PKK/KCK-PYD/YPG’ye Operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik 31 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 176 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
PKK/KCK-PYD/YPG’ye Operasyon!

Operasyonların Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli ve Van’da gerçekleştirildiğini belirten Bakan Yerlikaya, çok sayıda ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği, uyuşturucu madde ile örgütsel doküman ve dijital materyalin ele geçirildiğini ekledi.

Açıklamasında operasyonda görev alan personeli tebrik eden Bakan Yerlikaya; “31 ilde PKK/KCK-PYD/YPG yönelik düzenlenen ‘GÜRZ-20’ operasyonlarında 176 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandı. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz! Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli ve Van’da düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin; Terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri, Terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde bulundukları, Terör örgütüne finans sağladıkları, Sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları, Yol kapama, lastik yakma, taş/havai fişek/molotofkokteyli atma şeklinde kanunsuz gösterilere katıldıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu: Çok sayıda ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği, Çok miktarda uyuşturucu madde ile Örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : PKK/KCK-PYD/YPG’ye, Operasyon!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler