HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 13:57

İbrahim Demir Güven Tazeledi

Yeni Dönemde Hedefler Belirlendi. Akkuş’a Hizmet Devam Edecek.
İbrahim Demir Güven Tazeledi

Akkuş İlçesi'nin 8. Olağan Kongresi, geniş bir katılımla ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. İl Başkanı Selman Altaş, MKYK Üyesi Dr. Fahrettin Yahşi, Ordu Milletvekilleri Prof. Dr. Mahmut Özer ve Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede İl Koordinatörü Ertunç Erkan Balta Divan Başkanlığı görevini üstlendi. Kongreye katılan delegelerin güven oyunu alarak İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen İbrahim Demir, kongre sonunda tebrik edildi.

“Akkuş’a ve Partimize Hayırlı Olsun”

Kongrede konuşma yapan İl Başkanı Selman Altaş ve diğer katılımcılar, ilçede yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak yeni dönemde Akkuş ilçesi için daha büyük hedefler belirlediklerini ifade ettiler. Kongrede teşkilatın birliği ve beraberliği üzerinde durulurken, güçlü bir kadroyla ilçeye hizmet etmenin önemine değinildi. Yeniden seçilen İlçe Başkanı İbrahim Demir, desteklerinden dolayı tüm teşkilata ve katılımcılara teşekkür ederek, Akkuş’a hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

İlçe Yönetim Kurulu’na seçilen üyeler de şu şekilde belirlendi: Hasan Baday, İsa Gökmen, Hasan Çayman, Latif Güngör, Kemal Ateş, Ahmet Filizoğlu, Orhan Demirci, Aziz Efiloğlu, Nurgül Kaygusuz, Abdullah Gök, Soner Kırtıl, Erdal Yüksel, Mehmet Mısırcı ve Nazlı Çelebi.

Yeni yönetimin belirlenmesi ve İbrahim Demir’in yeniden başkan olarak seçilmesi, kongreye katılan teşkilat üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni dönemin Akkuş’a ve partiye hayırlı olması temennisiyle kongre sona erdi.

ZULAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : İbrahim, Demir, Güven, Tazeledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler