HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer Samsun Şoförlü Araç Kiralama
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 10:50

SAĞLIKLI BALIK İÇİN “ATMA”

Doç. Dr. Erüz'den “Başka Karadeniz yok” çağrısı.
SAĞLIKLI BALIK  İÇİN “ATMA”

HABER: Tuğçe ARSLAN

Doç. Dr. Erüz’den“Başka Karadeniz yok” çağrısı.

‘Karadeniz Ekosistemini Korumak İçin Toplumsal Farkındalığı Artırarak Deniz Çöplerini Azaltma LitOUTer’ Projesi Koordinatörü Doç. Dr. Coşkun Erüz, Karadeniz’in korunması için halkı bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Proje koordinatörü Doç. Dr. Coşkun Erüz, “Yaşadığın dünyaya, gelecek nesillerin de yaşama hakkına, daha temiz bir Karadeniz ve sağlıklı balık yemek istiyorsanız lütfen atma. Bilmek çözümün ilk adımıdır.  Başka Dünya, Başka Karadeniz yok.” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Coşkun Erüz, 1 dakikalık atıkların dağlardan denize taşınım filmini de sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Karadenizlilerin duyarlı davranmasını istedi.”




Anahtar Kelimeler : SAĞLIKLI, BALIK, İÇİN, “ATMA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler