- 21:20 Oruçlu Olmak Gün Boyu İbadet Halinde Olmaktır!
- 20:59 CHP'li Adıgüzel, SGK kapsamına alınan ilaçlar hakkında konuştu!
- 20:34 Erkan Güngör: "Gazeteciliğin Onurunu Korumak İçin Yola Çıktık!"
- 20:08 Anne Adaylarına "Bilinçli Gebeler, Sağlıklı Bebekler” Eğitimi
- 19:43 Taşımacılıkta Haksız Rekabetin Önüne Geçilecek!..
- 17:35 Yener Sağra Son Yolculuğuna Uğurlandı
- 17:21 5 Kanser İlacı SGK Kapsamına Alındı
- 17:22 Orduspor 1967 A.Ş. - Kolibri Ağrı 1970 Maçının Hakemleri ve Temsilcileri Açıklandı
- 17:16 Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor - 52 Orduspor FK Maçı Ne Zaman?
- 17:13 Petrol Fiyatlarındaki Düşüş Akaryakıt Fiyatlarını Düşürüyor
- 17:13 Fatsa Belediyespor - Uşak Spor A.Ş. 9 Mart 2025 Tarihinde Karşılaşıyor!
- 17:10 Başkan Arslan Ramazan’da Fırınları Denetledi!
- 16:56 Sağlık Bakanlığı'ndan İnternet Bağımlılığına Dikkat Çeken Uyarılar
- 16:49 Seyit Torun, TSK Personelinin Özlük Hakları İçin Yasal Düzenleme Talep Etti
- 16:31 Sahur Saati: 7 Mart 2025 Cuma
Fındık Fiyatı
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI TERÖRİST AVININ DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Milli Savunma Bakanlığı, 165 teröristin yakalanarak etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe Harekâtlarını yerinde denetlediği belirtildi.
Hakkâri Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığının Altıntepe Üs Bölgesi’ni ve 1’inci Hudut Tugay Komutanlığının Şehit İs. Uzm. Çvş. Hakan Ergin Üs Bölgesi’ni ziyaret eden Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, araziyi inceleyerek alınması gereken ilave tedbirlere ilişkin talimatlar verdi.
15 Ağustos-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Irak’ın kuzeyinde yer alan Pençe harekât bölgelerinde 838 taciz ve saldırı olayı meydana gelirken Mehmetçiklerimizin müdahalesi ile 165 PKK/KCK mensubu terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede 161 mağara ve sığınak imha edilirken 303 mayın/EYP tespit edilerek etkisiz hâle getirildi. Arama-tarama faaliyetlerinde 58 muhtelif silah, 181 bin 833 mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Kara Kuvvetleri Komutanlığımız başta PKK/KCK-YPG/PYD, FETÖ-PDY ve DEAŞ olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor.
EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ