- 16:28 ORDU’DA ASAYİŞ BERKEMAL
- 16:24 Ece Gürel'in Eşinin Profilinde Yer Alan 'Grabovoi Sayıları' Ne Anlama Geliyor?
- 16:17 Ordu’da Sağlık Hizmetlerine Erişim Kolaylaşıyor
- 16:01 Jandarmadan İnternet Güvenliği Uyarısı: Dolandırıcılığa Karşı Dikkatli Olun!
- 16:02 6 Mart - Ordu İftar Vakti
- 16:07 Altınordu’da Tiyatro Yarışması Heyecanı!
- 15:49 Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri Açıklandı!
- 15:51 Fatsa Anadolu Spor Sezona Fırtına Gibi Başladı
- 15:33 Yeşilaycılar Sahada.
- 15:36 Mustafa Adıgüzel: “Hayati İlaçlar Kapsam Dışında, Bakanlık Algı Peşinde”
- 15:20 İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısında Kritik Konular Ele Alındı
- 15:13 Ünye'de 100 Yıllık Sahil Yolu Yeniden Açılıyor!
- 14:55 TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Ticari Kredi Faizleri İçin Çağrı!
- 14:50 Fatsa Belediyesi’nin 6 Mart 2025 İş Programı
- 14:25 Fatsa’da Yeşilay Haftası Kutlandı!
Fındık Fiyatı
FATSA FİLİSTİN İÇİN YÜRÜDÜ!

Fatsa ilçesinde, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Filistin'in özgürlüğü için bir araya gelerek destek yürüyüşü ve miting düzenledi. Binlerce kişi, Kapalı Pazar Yeri'nde buluşarak önce Cumhuriyet Meydanı'na kadar "Katil İsrail" sloganları eşliğinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte protokol konuşmaları yapıldı.
Fatsa Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Şuayip Çalışkan, açılış konuşmasında, "7 Ekim tarihinden bugüne İsrail'in katlettiği Filistinli Müslüman kardeşimizin sayısı resmi rakamlara göre 22.000'e dayandı." diyerek, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına dikkat çekti. Çalışkan, İsrail'in Gazze'ye yönelik attığı bombaların sayısını vurgulayarak, özellikle çocuklar ve kadınların yaşam alanlarının hedef alındığını ifade etti. Ayrıca, İsrail'in basın mensuplarına yönelik saldırılarına da değinen Çalışkan, medya aracılığıyla duyurulan görüntülerin insanlık adına utanç verici olduğunu belirtti.
Katılımcılar, Filistin'e destek mitinginde duygu dolu anlar yaşayarak, İsrail'in Filistin'e yönelik zulmüne karşı birlikte ses çıkardılar.